Вы здесь
Главная > Блоги > Гарбузовий крем-суп

Гарбузовий крем-суп

Кілька днів тому була на виставці гарбузів в маленькому містечку Нессельнбах (кантон Аргау).

foto-1-1

foto-2-1

Навчивши одного чоловіка грати в «гарбузовий боулінг», дізналася, що на щорічному «кюрбес-фесті» ці рослини можна придбати для декору та приготування їжі. Говорячи про останнє, особисто мені відразу на думку спадає гарбузова каша. Про поєднання гарбуза, цукру, ванілі, молока та рису в Швейцарії нічого не знають, ікривляться на слові «цукор», коли починаєш розповідати про інгредієнти… А от приготувати з гарбуза крем-суп швейцарці завжди не проти.

На моє здивування, з ряду простих складових, за якими і в магазин спеціально ходити не треба, можна приготувати не тільки корисну, а і дуже смачну страву! А ще дівчатам, котрі втомилися від кавалерів не «за смаком», можна при відмові вручати не гарбуз (бо не в 19 столітті живемо), а м’яко сказати «ні», пригостивши гарбузовим крем-супом.

Отже, приступимо!

Інгредієнти:

Гарбуз – близько 1,5 кг

Картопля – близько 300-400 г

Цибуля – 1 шт

Петрушка

Спеції:

Суміш для бульйону

Паприка

Чорний молотий перець

Приготування:

Для початку кубиками нарізаємо гарбуз, картоплю та цибулю. Щодо варіацій складових варіантів багато. Можна також, наприклад, додавати кабачки чи моркву.

foto-3-1

Потім висипаємо нарізане в каструлю, підсмажуємо нарізане на соняшниковій олії протягом 10 хвилин. Далі заливаємо водою, варимо протягом 40 хвилин.

foto-4-2

Зварені овочі збиваємо блендером. Додаємо на вогонь, доливаємо близько 400 мл води, через кілька хвилин таку ж кількість молока.

foto-5-1

Варимо протягом 10 хвилин. Додаємо зелень. Суміш для бульйону, паприку та перець за смаком.

foto-6-2

Смачного!

foto-7-1

comments powered by HyperComments
Top